Katarzyna Dowbor
Data urodzenia: 1959-03-07
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: trzykrotnie zamężna 1/ ? , syn Maciej ( ur. 22.12.1978); 2/ Janusz; 3/ Grzegorz, córka Marysia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2000 Dziennikarka tv(gościnnie)
7.0 1996 Dziennikarka na konferencji prasowej Halskiego (gościnnie)
7.7 1995 Dziennikarka
6.7 1994 (gościnnie) (ona sama)
7.5 1988 dziennikarka w tv
6.5 1988 Spikerka tv, koleżanka Joanny Racewiczowej

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Dowbor filmy Katarzyna Dowbor najlepsze filmy Katarzyna Dowbor zdjęcia Katarzyna Dowbor galeria Katarzyna Dowbor biografia Katarzyna Dowbor nominacje Katarzyna Dowbor nagrody i wyróżnienia Katarzyna Dowbor filmografia Katarzyna Dowbor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.