Katarzyna Cynke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Pielęgniarka Małgorzata Pawłowska (gościnnie)
0.0 2011 Pielęgniarka
6.5 2010 Majka, przyjaciółka Agaty (gościnnie)
7.4 2009 Maria Lisowska / Grażyna, żona Środonia
6.5
Hel
2009 Terapeutka Magda
7.2 2008 Komisarz Alicja Szymczyszyn
6.9 2006 Alicja Szymczyszyn
2.4 2005 Alicja (gościnnie)
6.2 2004 Magda, dziewczyna Marcina
4.7 2003 Aneta, asystentka Henryka Wyrzykowskiego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Cynke filmy Katarzyna Cynke najlepsze filmy Katarzyna Cynke zdjęcia Katarzyna Cynke galeria Katarzyna Cynke biografia Katarzyna Cynke nominacje Katarzyna Cynke nagrody i wyróżnienia Katarzyna Cynke filmografia Katarzyna Cynke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.