Kat Sawyer-Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Laura Smith (gościnnie)
0.0 2011 Laura Smith (gościnnie)
8.8 2008 Dr Soper (gościnnie)
7.9 2008 Laura Smith (gościnnie)
7.0 2007 Laura Smith (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Laura Smith (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Laura Smith (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Laura Smith (gościnnie)
5.0 2001 Laura Smith (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Laura Smith (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Laura Smith (gościnnie)
7.6 2000 Laura Smith (gościnnie)
8.4 1999 Laura Smith (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Laura Smith (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Laura Smith (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Laura Smith (gościnnie)
7.6 1995 Laura Smith (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Laura Smith (gościnnie)
7.0 1995 Laura Smith (gościnnie)
5.6
Gorąca linia
Hot Line
1994 Laura Smith (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Catherine (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Laura Smith (gościnnie)
6.8 1988 Laura Smith (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Laura Smith (gościnnie)
5.5 1986 Laura Smith (gościnnie)
8.3 1983 Laura Smith (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Laura Smith (gościnnie)
8.2 1980 Laura Smith (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Laura Smith (gościnnie)
2.3 1972 Laura Smith (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kat Sawyer-Young filmy Kat Sawyer-Young najlepsze filmy Kat Sawyer-Young zdjęcia Kat Sawyer-Young galeria Kat Sawyer-Young biografia Kat Sawyer-Young nominacje Kat Sawyer-Young nagrody i wyróżnienia Kat Sawyer-Young filmografia Kat Sawyer-Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.