Karolina Chapko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Majka
0.0 2011 Majka
7.0 2010 Majka
6.5 2010 Majka
4.7 2009 Majka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karolina Chapko filmy Karolina Chapko najlepsze filmy Karolina Chapko zdjęcia Karolina Chapko galeria Karolina Chapko biografia Karolina Chapko nominacje Karolina Chapko nagrody i wyróżnienia Karolina Chapko filmografia Karolina Chapko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.