Karl T. Wright
Data urodzenia: 1961-08-30
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Wendy Miller (od 20.09.1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Pośrednik (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Pośrednik (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Sierżant (gościnnie)
7.7 2009 Dr Chuck Vaughn (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Adwokat (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Jimmy (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Dyrektor Marks (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Pośrednik (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pośrednik (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pośrednik (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Jenkins (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Pośrednik (gościnnie)
7.5 2002 Prawnik Monka (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pośrednik (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Pośrednik (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Pośrednik (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pośrednik (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Pośrednik (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pośrednik (gościnnie)
7.7 1998 Pośrednik (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pośrednik (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pośrednik (gościnnie)
6.8 1993 Pośrednik (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pierwszy współpracownik (gościnnie)
0.0

0 Pośrednik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karl T. Wright filmy Karl T. Wright najlepsze filmy Karl T. Wright zdjęcia Karl T. Wright galeria Karl T. Wright biografia Karl T. Wright nominacje Karl T. Wright nagrody i wyróżnienia Karl T. Wright filmografia Karl T. Wright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.