Karl Lieffen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995
0.0 1994 Hardy van Bellen
0.0 1993 Konsul
0.0 1993 Dr Reckensihl
0.0 1989 Reporter
0.0 1988 Albert Kröger (gościnnie)
0.0 1986
0.0 1986 Dr White
7.0 1986 Toni Schultz
0.0 1986 Sebastian Peukert
0.0 1986 Weininger
10.0 1986 (gościnnie)
0.0 1983
7.8 1977 August Ströbel (gościnnie)
0.0 1975 Ojciec Karl Kempowski
6.2 1974 Herr Sparke / Albert Rabes / Heinrich Gruga / Johannes Brusius / Lagusta
0.0 1973 (gościnnie)
0.0 1973 James Bashwood
0.0 1972 Eisenberger (gościnnie)
0.0 1968
0.0 1960 Pelford
8.7 1954 Stieglitz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karl Lieffen filmy Karl Lieffen najlepsze filmy Karl Lieffen zdjęcia Karl Lieffen galeria Karl Lieffen biografia Karl Lieffen nominacje Karl Lieffen nagrody i wyróżnienia Karl Lieffen filmografia Karl Lieffen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.