Karl Bury
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Carter (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Carter (gościnnie)
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Carter (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Carter (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Tom Fiske (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Carter (gościnnie)
6.0
Kontrola lotów
Ground Control
1998 Carter (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Carter (gościnnie)
8.3 1992 Carter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karl Bury filmy Karl Bury najlepsze filmy Karl Bury zdjęcia Karl Bury galeria Karl Bury biografia Karl Bury nominacje Karl Bury nagrody i wyróżnienia Karl Bury filmografia Karl Bury aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.