Karina Thayenthal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1998 Orra Lynen (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1987 Jutta Wegner
0.0 1985 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karina Thayenthal filmy Karina Thayenthal najlepsze filmy Karina Thayenthal zdjęcia Karina Thayenthal galeria Karina Thayenthal biografia Karina Thayenthal nominacje Karina Thayenthal nagrody i wyróżnienia Karina Thayenthal filmografia Karina Thayenthal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.