Karina Szafrańska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Ela (polski dubbing)
6.6 2011 Ela (polski dubbing)
6.1 2010 Ela (polski dubbing)
6.7 2008 Ela (polski dubbing)
6.3 2008 Ela (polski dubbing)
5.0 2007 Ela (polski dubbing)
6.9 2004 Ela (polski dubbing)
7.7 2000 Ela (polski dubbing)
6.9
Ed, Edd i Eddy
Ed, Edd, 'n' Eddy
1999 Ela (polski dubbing)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Ela (polski dubbing)
5.1 1998 Ela (polski dubbing)
5.8 1993 Ela (polski dubbing)
6.7 1993 Ela (polski dubbing)
9.1 1993 Ela (polski dubbing)
6.6 1992 Ela (polski dubbing)
6.3 1991 Ela (polski dubbing)
6.3 1991 Ela (polski dubbing)
6.8 1991 Ela (polski dubbing)
7.0 1987 Ela (polski dubbing)
7.3 1987 Ela (polski dubbing)
6.4 1984 Ela (polski dubbing)
6.4 1983 Ela (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karina Szafrańska filmy Karina Szafrańska najlepsze filmy Karina Szafrańska zdjęcia Karina Szafrańska galeria Karina Szafrańska biografia Karina Szafrańska nominacje Karina Szafrańska nagrody i wyróżnienia Karina Szafrańska filmografia Karina Szafrańska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.