Karin Ugowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Eva Landmann
0.0 2002 Edeltraud Schacht(gościnnie)
0.0 2002 Matka panny młodej (gościnnie)
9.0 1997 Elena Drago
0.0 1989 Yvonne
0.0 1988 (gościnnie)
7.0 1978
9.0 1973 Eva Machholz
4.3
Sygnały MMXX
Signale - Ein Weltraumabenteuer
1970 Krystyna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karin Ugowski filmy Karin Ugowski najlepsze filmy Karin Ugowski zdjęcia Karin Ugowski galeria Karin Ugowski biografia Karin Ugowski nominacje Karin Ugowski nagrody i wyróżnienia Karin Ugowski filmografia Karin Ugowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.