Karin Konoval
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pani Curry (gościnnie)
6.0 2010 Pani Curry (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pani Duretsky (gościnnie)
7.8 2008 Dr Christine Albright (gościnnie)
0.0 2007 Pani Curry (gościnnie)
7.4 2007 Pani Curry (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Pani Curry (gościnnie)
6.6 2006 Pani Curry (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Pani Curry (gościnnie)
8.6 2005 Pani Curry (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Pani Curry (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Pani Curry (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Pani Curry (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Pani Curry (gościnnie)
9.0 2003 Pani Curry (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Pani Curry (gościnnie)
7.8
Feralny napad
Stickup, The
2001 Pani Curry (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Pani Curry (gościnnie)
9.0 1999 Pani Curry (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Pani Curry (gościnnie)
7.0 1998 Pani Curry (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Pani Curry (gościnnie)
10.0
Two
1996 Pani Curry (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Pani Curry (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Pani Curry (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Madame Zelma / Matka pawia (gościnnie)
6.8 1991 Pani Curry (gościnnie)
7.8 1987 Pani Curry (gościnnie)
8.0 1987 Pani Curry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karin Konoval filmy Karin Konoval najlepsze filmy Karin Konoval zdjęcia Karin Konoval galeria Karin Konoval biografia Karin Konoval nominacje Karin Konoval nagrody i wyróżnienia Karin Konoval filmografia Karin Konoval aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.