Karin Eickelbaum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1998 Maria Schwarzkopf (gościnnie)
0.0 1996 Elena Jablonski(gościnnie)
0.0 1996 Helga
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Susanne Schmitt
0.0 1994 Susan Sudheimer
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1993
0.0 1987 Marietherese Sabel
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
7.5 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Alice Conrad (gościnnie)
7.8 1977 Franziska Möller (gościnnie)
0.0 1976 Angelika Hoffmann
0.0 1972 Vera Heitmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karin Eickelbaum filmy Karin Eickelbaum najlepsze filmy Karin Eickelbaum zdjęcia Karin Eickelbaum galeria Karin Eickelbaum biografia Karin Eickelbaum nominacje Karin Eickelbaum nagrody i wyróżnienia Karin Eickelbaum filmografia Karin Eickelbaum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.