Karin Dor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1993 Daisy
0.0 1990 Jutta
7.0 1978 Berenike Stassfurth (gościnnie)
6.5 1968 Carla Minelli (gościnnie)
6.9 1967 Jeanine Duvalier (1970) (gościnnie)
8.4 1965 Jill (1970) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karin Dor filmy Karin Dor najlepsze filmy Karin Dor zdjęcia Karin Dor galeria Karin Dor biografia Karin Dor nominacje Karin Dor nagrody i wyróżnienia Karin Dor filmografia Karin Dor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.