Karin Anselm
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Pani Koenig
6.5 1992 Annette Berghöfer (gościnnie)
5.0 1981 Angelika Hude (gościnnie)
7.0 1978 Charlotte Cramer (gościnnie)
6.2 1974 Eva Hauk (gościnnie)
0.0 1973 Dr Katharina Freude
0.0 1972 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karin Anselm filmy Karin Anselm najlepsze filmy Karin Anselm zdjęcia Karin Anselm galeria Karin Anselm biografia Karin Anselm nominacje Karin Anselm nagrody i wyróżnienia Karin Anselm filmografia Karin Anselm aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.