Kari Wahlgren
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
5.9
Kick Strach się bać
Kick Buttowski: Suburban Daredevil
2010 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.4 2009 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.8 2008 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos) (gościnnie)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.0 2007 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.1 2007 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
10.0 2007 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.9 2007 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
6.5 2006 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.1 2005 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
6.4 2005 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.3 2005 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
6.3 2004 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.5
Naruto
Naruto movie 1: Daikatsugeki! Yukihime ninpôchô dattebayo!!
2004 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.3 2003 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.1 2003 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.8 2003 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
9.0 2003 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.8 2002 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.2 2002 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.0 2002 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.9 2002 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.5 2002 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
6.0 2002 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.5 2001 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
7.7
FLCL
Furi Kuri
2000 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)
8.0 1999 Kitka / Inteligentny dzieciak / Skunks (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kari Wahlgren filmy Kari Wahlgren najlepsze filmy Kari Wahlgren zdjęcia Kari Wahlgren galeria Kari Wahlgren biografia Kari Wahlgren nominacje Kari Wahlgren nagrody i wyróżnienia Kari Wahlgren filmografia Kari Wahlgren aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.