Kari Matchett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Donna Archer
7.3
Kamuflaż
Covert Affairs
2010 Joan Campbell
6.5 2010 Dr Helena Sable (gościnnie)
7.9 2008 Jules
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Shelly Mullins (gościnnie)
7.9 2008 Maggie Collins (gościnnie)
9.0 2007 Kate Armstrong
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Mary Tate (gościnnie)
8.3 2006 Monica Tanner (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Dr Wallace (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Dr Mariel Underlay
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Amy Bridges (gościnnie)
6.9
Magia Niagary
Wonderfalls
2004 Beth (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Corrina Mallett (gościnnie)
0.0 2002 Laura (gościnnie)
8.2
Śledztwo prowadzi Nero Wolfe
Nero Wolfe Mystery, A
2001 Carla Lovchen / Lily Rowan / ... (gościnnie)
3.7 2001 Dr Stefani Volette (gościnnie)
8.8 1998 Colleen Blessed
4.7
Na szlaku zbrodni
Papertrail
1997 Alison Enola
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Claire Holland (gościnnie)
5.0 1996 Tanya Nanibush Beakhert
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Caroline Crane (gościnnie)
6.8 1996 Beatrice (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Mary O'Brien (gościnnie)
10.0 1993 Sheila
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Alyssa de Brabant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kari Matchett filmy Kari Matchett najlepsze filmy Kari Matchett zdjęcia Kari Matchett galeria Kari Matchett biografia Kari Matchett nominacje Kari Matchett nagrody i wyróżnienia Kari Matchett filmografia Kari Matchett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.