Karen Young
Data urodzenia: 1958-09-29
Miejsce urodzenia: Pequannock, New Jersey, USA
Stan cywilny: mąż Tom Noonan (od 1992, rozwód), 2 dzieci: syn, córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.8 2011 Agentka FBI Robyn Sanseverino
0.0 2011 Agentka FBI Robyn Sanseverino
0.0 2011 Agentka FBI Robyn Sanseverino
6.2
Dwie bramy snu
Two Gates of Sleep
2010 Agentka FBI Robyn Sanseverino
6.0 2010 Agentka FBI Robyn Sanseverino
5.0 2009 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.4
Więzy zła
Mercy
2000 Agentka FBI Robyn Sanseverino
8.0
Król Joe
Joe the King
1999 Agentka FBI Robyn Sanseverino
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Agentka FBI Robyn Sanseverino
6.5
Tunel
Daylight
1996 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.0 1992 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.7
Trylogia Miłosna
Torch Song Trilogy
1988 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.3
9 1/2 tygodnia
Nine 1/2 Weeks
1986 Agentka FBI Robyn Sanseverino
5.7
Żar
Heat
1986 Agentka FBI Robyn Sanseverino
5.7 1986 Agentka FBI Robyn Sanseverino
6.4 1985 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.8
Ptasiek
Birdy
1984 Agentka FBI Robyn Sanseverino
7.6
Święty
Saint, The
1962 Agentka FBI Robyn Sanseverino

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karen Young filmy Karen Young najlepsze filmy Karen Young zdjęcia Karen Young galeria Karen Young biografia Karen Young nominacje Karen Young nagrody i wyróżnienia Karen Young filmografia Karen Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.