Karen Strassman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.4 2008 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.7 2008 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.5 2007 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.0 2007 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.8 2007 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.7 2007 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.3 2006 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.1 2006 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.7 2006 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.4 2006 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.0 2005 Szlochająca kobieta (gościnnie)
6.4 2005 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Jolene Waite (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.4 2004 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.1 2004 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.0 2004 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.9 2003 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.3 2003 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.8 2002 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.3 2002 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.2 2002 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.5 2002 Szlochająca kobieta (gościnnie)
6.2 2002 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.5 2001 Szlochająca kobieta (gościnnie)
7.5
Śmierć i dziewczyna
Death and the Maiden
1994 Szlochająca kobieta (gościnnie)
0.0 1993 Szlochająca kobieta (gościnnie)
8.0 1990 Szlochająca kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karen Strassman filmy Karen Strassman najlepsze filmy Karen Strassman zdjęcia Karen Strassman galeria Karen Strassman biografia Karen Strassman nominacje Karen Strassman nagrody i wyróżnienia Karen Strassman filmografia Karen Strassman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.