Karen Sillas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2002 Belle King (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Belle King (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Belle King (gościnnie)
8.5 2000 Belle King (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Debbie (gościnnie)
5.5
W kręgu podejrzeń
Under Suspicion
1994 Belle King (gościnnie)
4.5 1988 Belle King (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karen Sillas filmy Karen Sillas najlepsze filmy Karen Sillas zdjęcia Karen Sillas galeria Karen Sillas biografia Karen Sillas nominacje Karen Sillas nagrody i wyróżnienia Karen Sillas filmografia Karen Sillas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.