Karen Drury
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Karen Fletcher (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Debbie McMillian (gościnnie)
1.0 1989 Carol Fordingbridge
7.9 1986 Julie Bailey (gościnnie)
7.2 1982 Debs (1988) (gościnnie)
0.0 1977 Pielęgniarka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Karen Drury filmy Karen Drury najlepsze filmy Karen Drury zdjęcia Karen Drury galeria Karen Drury biografia Karen Drury nominacje Karen Drury nagrody i wyróżnienia Karen Drury filmografia Karen Drury aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.