Kaoru Okunuki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Yae Ito
0.0 2010 Tomi Takechi
1.5 2010 Yayoi Nagano (gościnnie)
9.0 2010 Kato
10.0 2009 Mitsuyo Takahara
8.4
Zeni Geba
Zenigeba
2009 Momoko Gamagori
7.6 2009 Saeko Kabegami (gościnnie)
6.5 2009 Kojima Kyoko
8.2 2008 Sakurai Akemi
8.9 2008 Shintani Tae
8.5 2008 Yuriko Kitamura (gościnnie)
5.5 2008 (gościnnie)
9.1 2007 Panna Yurie
8.4 2006 Hayasa
9.6 2006 Nishiguchi Namie
7.8 2006 Nishiguchi Namie
5.5 2005 Eriko Ono
3.0 2005
6.6 2004
7.5 2004
0.0 2000 Policyjny profiler

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kaoru Okunuki filmy Kaoru Okunuki najlepsze filmy Kaoru Okunuki zdjęcia Kaoru Okunuki galeria Kaoru Okunuki biografia Kaoru Okunuki nominacje Kaoru Okunuki nagrody i wyróżnienia Kaoru Okunuki filmografia Kaoru Okunuki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.