Kaori Nazuka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Tsukasa Ayatsuji (głos)
8.1 2011 "Sierota" (głos) (gościnnie)
5.7 2011 Natsu And? (głos)
6.7 2011 Kaoru Yagi (głos)
5.5 2011 Shizuku Sangou (głos)
7.5 2010 Tsukasa Ayatsuji (głos)
7.6 2010 Tae (głos) (gościnnie)
8.0 2010 Yui Kotegawa (głos)
8.5 2010 Lynette Bishop (głos)
8.8 2010 Yuu Tendou (głos)
5.0 2010 Miyabi Oomichi (głos)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Maria Ross (głos)
8.6
Pandora Hearts
PandoraHearts
2009 Dziewczyna sprzedająca kwiaty (głos)
7.9 2009 Siostra Libelle (głos)
7.0 2009 Shizuku Sang? (głos)
8.2 2009 Mizuki (głos)
7.0 2009 Llyr (głos)
8.3 2009 Yui Kotegawa (głos)
7.4 2009 Kaja (głos)
8.0 2009 Miyabi Kashino (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Maria Ross (głos)
6.0 2009 Yuu Tendou (głos)
7.0 2009 Miyabi "Kyoju" Ohmichi (głos)
8.4 2008 Nunnally Vi Britannia (głos)
8.3 2008 Tsubaki Nakatsukasa (głos)
8.5 2008 Chloe (głos)
8.3 2008 Nina (głos)
8.0 2008 Banshee (głos)
7.9 2008 Hiromi Yuasa (głos)
7.7 2008 Yui Kotegawa (głos)
8.1
Bezsensowna gra
Hatenkō Yugi
2008 Rudovika (odcinek 7) (głos)
8.1 2008 Shizuka Nonomiya (głos) (gościnnie)
6.9 2008 Lynette Bishop (głos)
7.0 2008 Lydia (głos)
6.7 2008 Aya Iseshima (głos)
9.0 2008 Tsubomi Tachibana (głos)
10.0 2008 Sonomi Kujo (głos)
0.0 2008 Tsubaki Nakatsukasa (głos)
7.8 2007 Misaki Watarai (głos)
7.3 2007 Lapis (głos)
8.0 2007 Yuki Fukazawa (głos)
7.7 2007 Mei Ogawa (głos) (gościnnie)
6.6 2007 Sonomi Kujo (głos)
8.6 2007 Sylvie Mirabeau (głos)
7.7 2007 Tomoko Iida (głos) (gościnnie)
5.5 2007 Ami Futami (głos)
8.0 2007 Mai Takeuchi (głos)
8.0 2007 Arisu Shiratori (głos)
8.3 2006 Nunnally Lamperouge (głos)
8.3 2006 Mai Taniyama (głos)
8.4 2006 Yuriko Kanno (głos)
7.7
Kawaler miecza
Chevalier D'Eon, Le
2006 Lorentzia (głos)
7.5 2006 Shino (głos)
7.6 2006 Tenten Koganei (głos)
8.3 2006 Nadeshiko (głos)
7.5 2006 Sana Noto (głos)
8.0 2006 Yun (głos)
5.0 2006 Tea (głos)
8.3 2006 Chomesuke (Sachiko) (głos)
7.9 2005 Aya (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Monique / Sonya (głos)
7.6 2005 Chii (głos) (gościnnie)
8.4
Eureka Seven
Kôkyô shihen Eureka Sebun
2005 Eureka (głos)
8.0 2005 Miho Mukai (głos)
8.1 2005 Erisu Honsen
8.6 2005 Kyouko (głos)
0.0 2004 Kate (głos)
7.9 2004 Annu (głos)
8.5 2004 Nao Ueshima (głos)
5.0 2004 Kate (głos)
10.0 2004 Kyouko (głos) (gościnnie)
6.9 2003 Chiriri (głos)
7.7 2003 Usuzu-chan (głos)
7.5 2002 Subaru (głos)
3.0 2002 Nanapon (głos)
8.1 2001 Kisa Soma (głos)
8.3 1999 Lala Ru (głos)
8.3 1999 Soran / Youko (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kaori Nazuka filmy Kaori Nazuka najlepsze filmy Kaori Nazuka zdjęcia Kaori Nazuka galeria Kaori Nazuka biografia Kaori Nazuka nominacje Kaori Nazuka nagrody i wyróżnienia Kaori Nazuka filmografia Kaori Nazuka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.