Kaneto Shiozawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2001 Dusanyu (głos)
7.2 2000 Devimon (głos)
8.2 2000 Dusanyu (głos)
10.0 2000 Yasutaka Fukuoka (głos)
9.0 2000 Clavis (głos)
7.5 1999 Gali (głos)
8.0 1999 Seiji Isshiki (głos)
3.0 1999 Zielony Demon (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Shadi (głos) (gościnnie)
6.0 1998 Ganossa Maximillian (głos)
5.0 1998 Bunkan (głos)
8.7 1998 Ageha (głos)
8.0 1998 Złodziej Fukumimi (głos)
0.0 1998 Zato-One / Dr Baldhead (głos)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Rudolph Hargen (głos)
7.0 1997 Magensha (głos)
7.5 1996 Vista (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 San Xing Long (Trzygwiazdkowy Smok) (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Detektyw Ninzaburou Shiratori (głos)
8.5 1995 Balrog Fabio La Cerda
8.0 1993 Hideaki Kurashige (głos)
8.5
Ushio i Tora
Ushio and Tora
1992 Tsubura
7.0 1991 Narsas (głos)
8.2 1990 Cesarz Neo (głos)
6.5 1989 Marou (głos)
10.0 1989 Paul Von Oberstein
8.0 1988 Larva (głos)
5.2 1988 Król drogi (głos)
9.1 1988 Paul Von Oberstein
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Namu / Tenron (głos)
6.0 1985 Kazama Shin (głos)
10.0 1985 Ryo Shiba (głos)
10.0 1985 Dai Monoboshi (głos)
7.3 1984 Rei (głos)
5.0 1983 Yoshio Muraki (głos)
7.6 1981 Aramis (jap.) (głos)
10.0 1981 Giom (głos)
7.5 1979 Cameron Bloom / Clamp / Humrau / Job John / Kal / Marigan / Marker Clan / Omur Fang / Sol / Stetch /
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Klient (głos) (gościnnie)
7.7
Baseballista
Ippatsu kanta-kun
1977 Jiro
5.5 1975 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kaneto Shiozawa filmy Kaneto Shiozawa najlepsze filmy Kaneto Shiozawa zdjęcia Kaneto Shiozawa galeria Kaneto Shiozawa biografia Kaneto Shiozawa nominacje Kaneto Shiozawa nagrody i wyróżnienia Kaneto Shiozawa filmografia Kaneto Shiozawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.