Kaneta Kimotsuki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2004 Shashô-san (głos)
7.0 2004 Alexe Morozof (głos)
6.7 2004 Ambasador Planety Yakunin (głos) (goś
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Leonov the Puppetmaster (głos)
8.0 1998 Fuusuishi (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Terai (głos) (gościnnie)
4.2 1994 Maestro (głos)
6.0 1983 Nega (głos)
8.5
Lucy May
Minami no niji no ruushii
1982 Dayton (głos)
8.2 1979 Suneo (głos)
8.5 1978 Dyrygent (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Yokubaba (głos) (gościnnie)
9.0
Przygody Charlotte Holmes
Joô Heika no Petit Ange
1977 Benjamin (głos)
5.5 1975 Mondoru (głos)
8.3 1973 Gamble (głos)
10.0 1973 Kapaeru (głos)
1.0 1973 Jyaian / Suneo (głos)
9.0 1965 Godzilla
6.6 1963 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kaneta Kimotsuki filmy Kaneta Kimotsuki najlepsze filmy Kaneta Kimotsuki zdjęcia Kaneta Kimotsuki galeria Kaneta Kimotsuki biografia Kaneta Kimotsuki nominacje Kaneta Kimotsuki nagrody i wyróżnienia Kaneta Kimotsuki filmografia Kaneta Kimotsuki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.