Kamil Miondlikowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Ochroniarz (gościnnie)
6.7 2010 Gracz (gościnnie)
5.1 2008 Dariusz, właściciel "Blondi" (gościnnie)
6.3 2008 Zbysio, człowiek Czarnockiego (gościnnie)
6.8 2007 (gościnnie)
5.1 2007 Pracownik "Jagi" (gościnnie)
6.4 2006 "Mały" (gościnnie)
6.7 2005 Krzysio (gościnnie)
5.2 2005 Marek, "Kinol" (gościnnie)
5.7 2004 Ochroniarz w siedzibie "Bulionów Polskich" (gościnnie)
7.2 2002 Więzień (gościnnie)
4.2 2000 Sanitariusz w Izbie Wytrzeźwień (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kamil Miondlikowski filmy Kamil Miondlikowski najlepsze filmy Kamil Miondlikowski zdjęcia Kamil Miondlikowski galeria Kamil Miondlikowski biografia Kamil Miondlikowski nominacje Kamil Miondlikowski nagrody i wyróżnienia Kamil Miondlikowski filmografia Kamil Miondlikowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.