Kai Maertens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Olav Hinzmann
9.0 2000 Baryton Francesco Dardi / Ojciec
7.0 1997 Kemper (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Waldemar (gościnnie)
0.0 1994 Benno (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1988 Leischner (gościnnie)
0.0 1985 Bernd Schlömer (gościnnie)
5.0 1981 Komisarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kai Maertens filmy Kai Maertens najlepsze filmy Kai Maertens zdjęcia Kai Maertens galeria Kai Maertens biografia Kai Maertens nominacje Kai Maertens nagrody i wyróżnienia Kai Maertens filmografia Kai Maertens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.