Kai Lennox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Dziwaczny facet
0.0 2011 George (gościnnie)
7.6
Debiutanci
Beginners
2010 George (gościnnie)
6.9
Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
2009 George (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 George (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 George (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Marvin Breekman (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Speed (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 George (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 George (gościnnie)
8.4 2001 George (gościnnie)
7.0 1999 George (gościnnie)
8.7
W rytmie rock and rolla
Shake, Rattle and Roll: An American Love Story
1999 George (gościnnie)
7.5
Godziny szczytu
Rush Hour
1998 George (gościnnie)
7.2 1997 George (gościnnie)
7.7
Karmazynowy przypływ
Crimson Tide
1995 George (gościnnie)
7.6 1993 George (gościnnie)
0.0

0 George (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kai Lennox filmy Kai Lennox najlepsze filmy Kai Lennox zdjęcia Kai Lennox galeria Kai Lennox biografia Kai Lennox nominacje Kai Lennox nagrody i wyróżnienia Kai Lennox filmografia Kai Lennox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.