Justine Glenton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2009 Sarah
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Suzie Bowen (gościnnie)
0.0 1991 Bridget, pielęgniarka
7.8 1991 Fay Leslie (gościnnie)
8.7 1990 Daphne Braithwaite (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justine Glenton filmy Justine Glenton najlepsze filmy Justine Glenton zdjęcia Justine Glenton galeria Justine Glenton biografia Justine Glenton nominacje Justine Glenton nagrody i wyróżnienia Justine Glenton filmografia Justine Glenton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.