Justin Urich
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Szalony Terrence
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Lyle (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Szalony Terrence
7.6 2000
9.1 1999 Roger (gościnnie)
6.9 1999 Doc (1999: Sezon 1)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Goose (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Wendell (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Romano (gościnnie)
7.0 1995 James Oliphant (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Eddie (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Elliott Drake (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justin Urich filmy Justin Urich najlepsze filmy Justin Urich zdjęcia Justin Urich galeria Justin Urich biografia Justin Urich nominacje Justin Urich nagrody i wyróżnienia Justin Urich filmografia Justin Urich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.