Justin Rosniak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 G-Bomb
6.9
Królestwo zwierząt
Animal Kingdom
2010 Detektyw Randall Roache
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Warney
7.6
Córki McLeoda
McLeod's Daughters
2001 Mark Howard (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Craig Mendelsohn / Denny Denisovich (gościnnie)
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Tony
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Luchano Andrea (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Kingsley / Wayne (gościnnie)
0.0 1994 Gerard
0.0 1991 Jake Rose
10.0 1989 Peter Milanakos / Tim Jenkins (gościnnie)
8.0 1981 Ian Curruthers Jnr / Chris Warner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justin Rosniak filmy Justin Rosniak najlepsze filmy Justin Rosniak zdjęcia Justin Rosniak galeria Justin Rosniak biografia Justin Rosniak nominacje Justin Rosniak nagrody i wyróżnienia Justin Rosniak filmografia Justin Rosniak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.