Justin Reed
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
5.8 2011 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
6.7 2011 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
6.9 2011 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.2 2011 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
4.5 2010 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sanitariusz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Facet oglądający walki psów (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Bywalec wyścigów (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Uczestnik obiadu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.3 2004 Więzień (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pracownik myjni samochodowej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justin Reed filmy Justin Reed najlepsze filmy Justin Reed zdjęcia Justin Reed galeria Justin Reed biografia Justin Reed nominacje Justin Reed nagrody i wyróżnienia Justin Reed filmografia Justin Reed aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.