Justin Lord
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2005 Szef zarządu CO-OP (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 (gościnnie)
10.0 1997 Douglas (gościnnie)
7.5 1995 (gościnnie)
10.0 1995 Oficer (gościnnie)
7.6 1993 Oficer Jones (gościnnie)
7.3 1990 Oficer policji (gościnnie)
5.7
227
1985 Miles Standford (gościnnie)
10.0 1984 Emcee (gościnnie)
7.6 1984 Wesson (gościnnie)
7.3 1984 Oficer Norton (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
7.0 1981 Fritz (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Gomez (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 TV Komentator (gościnnie)
8.3
Jak zdobywano Dziki Zachód
How the West Was Won
1978 Wayne Nubley
10.0 1978 (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
6.8 1977 Haskell Wynn (gościnnie)
7.8 1976 (gościnnie)
7.4 1975 Jason (gościnnie)
7.7 1968 Porucznik Albert Schiffer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justin Lord filmy Justin Lord najlepsze filmy Justin Lord zdjęcia Justin Lord galeria Justin Lord biografia Justin Lord nominacje Justin Lord nagrody i wyróżnienia Justin Lord filmografia Justin Lord aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.