Justin Connor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Dyrektor teatru (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Dyrektor teatru (gościnnie)
5.2 2001 Dyrektor teatru (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Paul (gościnnie)
7.6 2000 Dyrektor teatru (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dyrektor teatru (gościnnie)
7.6 1999 Dyrektor teatru (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Dyrektor teatru (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justin Connor filmy Justin Connor najlepsze filmy Justin Connor zdjęcia Justin Connor galeria Justin Connor biografia Justin Connor nominacje Justin Connor nagrody i wyróżnienia Justin Connor filmografia Justin Connor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.