Justin Chatwin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Eddie (gościnnie)
0.0 2011 Eddie (gościnnie)
8.2 2011 Steve
8.3 2011 Steve
7.8 2010 Eddie (gościnnie)
3.7
Dragonball: Ewolucja
Dragonball Evolution
2009 Eddie (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Josh Wilson (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Eddie (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Eddie (gościnnie)
7.8 2002 Eddie (gościnnie)
9.1 2002 Eddie (gościnnie)
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Eddie (gościnnie)
7.4 2001 Eddie (gościnnie)
6.6
Christy: Wybory serca
Christy, Choices of the Heart, Part I: A Change of Seasons
2001 Eddie (gościnnie)
7.2 2001 Starszy Jeremy Creek (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.6 1997 Eddie (gościnnie)
8.3 1992 Eddie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justin Chatwin filmy Justin Chatwin najlepsze filmy Justin Chatwin zdjęcia Justin Chatwin galeria Justin Chatwin biografia Justin Chatwin nominacje Justin Chatwin nagrody i wyróżnienia Justin Chatwin filmografia Justin Chatwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.