Justin Chambers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dr Alex Karev
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Alex Karev
6.1
Zodiak
Zodiac, The
2005 Dr Alex Karev
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Alex Karev
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Alex Karev
6.3
Powiedz tak
Wedding Planner, The
2001 Dr Alex Karev
10.0
Owoce miłości
Seasons of Love
1999 Dr Alex Karev
7.0 1998 Dr Alex Karev
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Dr Alex Karev
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Dr Alex Karev
0.0

0 Dr Alex Karev

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Justin Chambers filmy Justin Chambers najlepsze filmy Justin Chambers zdjęcia Justin Chambers galeria Justin Chambers biografia Justin Chambers nominacje Justin Chambers nagrody i wyróżnienia Justin Chambers filmografia Justin Chambers aktor Justin Chambers reżyser Justin Chambers scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.