Jûrôta Kosugi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Legend (głos) (gościnnie)
7.1 2011 Mansam (głos)
7.4 2011 Oyaji (głos) (gościnnie)
6.7 2011 Son Junichi (głos) (gościnnie)
8.3 2010 Alberto Camarasa (głos)
8.2 2010 Zero (głos) (gościnnie)
7.8 2009 Krauss Ushiromiya (głos)
7.5 2009 Keizou Kirishima (głos)
8.2 2009 Właściciel magazynu (głos) (gościnnie
8.3 2009 Tama (głos)
8.8 2009 Profesor Nomura (głos) (gościnnie)
7.8 2008 Usami Fuyuhiko (głos)
7.6 2008 Joseph (głos)
7.6 2008 Utsubushi (głos)
8.1 2007 Tama (głos)
7.7 2007 Ojciec Toraji'ego (głos) (gościnnie)
7.0 2007 Fuller (głos)
7.9 2007 Asuma Sarutobi (głos)
8.1 2005 David (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Francesco di Medici (głos)
7.3 2005 Król Bogów (głos) (gościnnie)
6.3 2005 Maru
8.0 2005 Allan (głos)
7.2
Zemsta hrabiego Monte Cristo
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
2004 Fernand de Morcerf (głos)
6.8 2004 Król (głos)
7.0 2004 Gan Zaldie (głos)
10.0 2004 (narrator)
6.2
Tristia: Błękitna wyspa
Aoi umi no Tristia
2004 Stuka (głos)
8.0 2004 Inose (głos)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 Briareos (głos)
7.4 2003 Akira Eda (głos)
8.5 2003 Dokugakuji (głos)
9.0 2003 Umihito Katase (głos)
7.0 2002 Noriega (głos)
7.8 2002 Asuma Sarutobi (głos)
8.5 2002 Denta / Dark (głos)
8.4 2001 Quiglongmon (głos)
7.3 2001 Keiichiro Nagumo (głos)
3.0 2001 Don (głos)
8.7 2001 Taro Sakaki (głos)
8.1
Kowboj Bebop
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
2001 Harris (głos)
6.9 2000 Matka Momo (głos)
7.2
Ostatni synowie ciemności
Yami No Matsuei
2000 Earl (głos) (narrator)
5.5 2000 Saburo / Hakaider (głos)
7.5 1999 Muu (głos)
8.0 1999 Kouei Kuujo (głos)
7.0 1999 Tata (głos)
8.3 1999 Arlong / Scorpion (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Joey (głos)
7.3 1998 J. J. Barnell (głos)
7.6 1998 Persia (głos)
8.7 1998 Shido (głos)
9.7 1998 Gamor (głos)
3.0 1998 Konbon (głos)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Gust Turbulance (głos)
8.1 1996 Dryden (głos)
6.1 1996 Naoyuki Takagi (głos)
8.1 1996 Gooto Holly (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers, The
1995 Moranboran (głos)
9.5 1995 Zenki (głos)
7.6
Wojowniczki z Krainy Marzeń
Magic Knight Rayearth
1994 Zagato (głos)
8.1 1994 Gren (głos)
4.2 1994 Sergei / "D" (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Kojirou (głos)
8.0 1993 Jôtarô Kûjô
0.0 1992 Chris Becken (głos)
7.0 1991 Zhao Yun (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Raymond (głos)
5.0 1988 Rajura (głos)
9.0 1985 Terajima (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jûrôta Kosugi filmy Jûrôta Kosugi najlepsze filmy Jûrôta Kosugi zdjęcia Jûrôta Kosugi galeria Jûrôta Kosugi biografia Jûrôta Kosugi nominacje Jûrôta Kosugi nagrody i wyróżnienia Jûrôta Kosugi filmografia Jûrôta Kosugi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.