Jürgen Zartmann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Dr Gunther Herbers (2002) (gościnnie)
5.2 2001 Jürgen Dannemann / Lothar Reimers (gościnnie)
0.0 1997 Edgar Pabst (gościnnie)
8.6 1995 Christoph von Anstetten
2.0 1994 Rainer Katzbach (gościnnie)
0.0 1992 Alfred Junginger (1992, 1993)
4.0 1986 Hrabia
7.0 1984 Hermann Anders
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Hans Rolfing / Richard von Arnheim (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jürgen Zartmann filmy Jürgen Zartmann najlepsze filmy Jürgen Zartmann zdjęcia Jürgen Zartmann galeria Jürgen Zartmann biografia Jürgen Zartmann nominacje Jürgen Zartmann nagrody i wyróżnienia Jürgen Zartmann filmografia Jürgen Zartmann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.