Jürgen Schmidt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Dr Mark Tennschert
6.5 1992 Karl Kreuzer (gościnnie)
10.0 1986 Ralf Timmermann (2000) (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Kurt Nissen / Heinz Hässler (gościnnie)
0.0 1977 Malik (gościnnie)
7.8 1977 Peter Schuster (gościnnie)
6.2 1974 Holwein / Arno Bracht / Kruns / Ingo Donath / Arnold Stemmer (gościnn
0.0 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jürgen Schmidt filmy Jürgen Schmidt najlepsze filmy Jürgen Schmidt zdjęcia Jürgen Schmidt galeria Jürgen Schmidt biografia Jürgen Schmidt nominacje Jürgen Schmidt nagrody i wyróżnienia Jürgen Schmidt filmografia Jürgen Schmidt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.