Jürgen Schilling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1998 (gościnnie)
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993
0.0 1988
8.0 1985 Instruktor jazdy (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Pan Menkel (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jürgen Schilling filmy Jürgen Schilling najlepsze filmy Jürgen Schilling zdjęcia Jürgen Schilling galeria Jürgen Schilling biografia Jürgen Schilling nominacje Jürgen Schilling nagrody i wyróżnienia Jürgen Schilling filmografia Jürgen Schilling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.