Juraj Kukura
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wasili Ulrich
0.0 2010
0.0 2010 Vladimír Maxa
0.0 2002 Pawel Havlicek (gościnnie)
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 (gościnnie)
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 (gościnnie)
10.0 1998 Heinz Laske (gościnnie)
10.0 1997 Mitja Michailev (gościnnie)
7.0 1997 Matti Brindlund (gościnnie)
5.0 1996 Albert Gräfler (gościnnie)
2.0 1994 Profesor Heyse (gościnnie)
7.5 1992 Viktor Nemetz
6.5 1992 Ambasador Sidido (gościnnie)
0.0 1990 Jasny
0.0 1988 (gościnnie)
6.0
Rodzina Guldenbergów
Erbe der Guldenburgs, Das
1987 Profesor Christoph (1990)
9.5 1985 Andreas von Richenau
7.8 1977 John Keresi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juraj Kukura filmy Juraj Kukura najlepsze filmy Juraj Kukura zdjęcia Juraj Kukura galeria Juraj Kukura biografia Juraj Kukura nominacje Juraj Kukura nagrody i wyróżnienia Juraj Kukura filmografia Juraj Kukura aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.