Junpei Takiguchi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2008 (głos)
6.4 2008 Dokurobee (głos)
7.6 2007 Adwokat (głos) (gościnnie)
7.7 2007 Mameotoko (głos) (gościnnie)
7.5 2006 Phyllo (głos)
7.8 2006 Pan Dancho (głos)
8.3 2006 Milenijny Earl (głos)
7.8 2005 (głos) (narrator)
9.0 2004 Nauczyciel w szkole duchów (głos)
6.9 2000 Dziadek Maki-chan (głos)
8.3 1999 Commodore Nelson (głos)
7.7 1994 Doktor Nitro (głos)
5.0 1993 Doktor Arman (głos)
0.0 1986 Carl (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Uranai Baba (głos)
8.5
Lucy May
Minami no niji no ruushii
1982 Pettywell (głos)
7.0 1982 Daimao Garutan (głos)
10.0 1981 (głos)
7.7 1981 Musashi Miyamoto (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Dokurobee (głos)
5.7 1977 Pan X (głos) (gościnnie)
5.5 1975 Perasuke (głos)
5.5 1975 Rambos
0.0
Wickie, syn Wikingów
Chîsana Baikingu Uiki
1974 Snole (głos)
10.0 1973 Chappoji (głos)
1.5 1972 Count Brocken (głos)
7.5 1971 Pan X / Skorpion (różne głosy) (gości

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Junpei Takiguchi filmy Junpei Takiguchi najlepsze filmy Junpei Takiguchi zdjęcia Junpei Takiguchi galeria Junpei Takiguchi biografia Junpei Takiguchi nominacje Junpei Takiguchi nagrody i wyróżnienia Junpei Takiguchi filmografia Junpei Takiguchi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.