Junichi Sugawara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Łącznik / Otaku / Podwładny (głos) (g
8.5 2006 Kondou (głos)
8.0 2005 Policjant (głos)
8.5 2003 Kupiec (głos)
6.2 2003 Tadashi Nanase (głos)
7.7 2002 Stary mężczyzna (głos)
7.9 2001 Mucho Hattori (głos)
8.1
Kowboj Bebop
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
2001 Zbój B (głos)
8.2 2000 Kuran (głos)
6.1 1999 Kierowca (głos)
7.6 1998 Masatada Kusonoki/Ojciec Shouta (głos)
9.0 1996 Nobbo / Rob (głos)
8.1 1996 Saizou (głos)
6.0 1996 Nikko (głos)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Sedici (głos)
8.0
Królewna Śnieżka
Shirayuki Hime no Densetsu
1994 Smakosz (głos)
4.2 1994 Personel (głos)
7.9
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô
1993 Shinkurou (głos)
7.0 1989 Yasui (głos)
9.0 1985 Ikeda / Nauczyciel (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Junichi Sugawara filmy Junichi Sugawara najlepsze filmy Junichi Sugawara zdjęcia Junichi Sugawara galeria Junichi Sugawara biografia Junichi Sugawara nominacje Junichi Sugawara nagrody i wyróżnienia Junichi Sugawara filmografia Junichi Sugawara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.