Jun'ichi Kanemaru
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2001 Ryou Akiyama (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 DJ (głos)
7.6
Wojowniczki z Krainy Marzeń
Magic Knight Rayearth
1994 Zazu Torque (głos)
8.8 1994 Ginta Suou (głos)
7.0 1989 Kawano (głos)
8.0 1989 (głos)
9.4 1986 (głos)
9.0 1985 Narita (głos)
10.0 1985 Torio Raikin (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jun'ichi Kanemaru filmy Jun'ichi Kanemaru najlepsze filmy Jun'ichi Kanemaru zdjęcia Jun'ichi Kanemaru galeria Jun'ichi Kanemaru biografia Jun'ichi Kanemaru nominacje Jun'ichi Kanemaru nagrody i wyróżnienia Jun'ichi Kanemaru filmografia Jun'ichi Kanemaru aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.