June Whitley Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1979
7.8 1976 Aukcjonerka (gościnnie)
6.1 1975 Recepcjonistka (gościnnie)
6.8 1974 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Dolphia Prescott (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Janet Johns (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Pielęgniarka (gościnnie)
7.0 1968 Pani Foster (gościnnie)
8.8 1967 Pani Shapiro (gościnnie)
7.2 1967 Panna Navarro (gościnnie)
6.9 1967 Ellen Faber (gościnnie)
7.4 1961 Mimi Hilliard (gościnnie)
9.0 1958 Pani Williams (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
9.5 1951 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

June Whitley Taylor filmy June Whitley Taylor najlepsze filmy June Whitley Taylor zdjęcia June Whitley Taylor galeria June Whitley Taylor biografia June Whitley Taylor nominacje June Whitley Taylor nagrody i wyróżnienia June Whitley Taylor filmografia June Whitley Taylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.