June Foray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2010 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.7
Niezwykłe przypadki Flapjacka
Marvelous Misadventures of Flapjack, The
2008 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
0.0 2007 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.5
Raczkujące melodyjki
Baby Looney Tunes
2002 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Rocky (głos) (gościnnie)
8.0
Sylvester i Tweety na tropie
Sylvester & Tweety Mysteries, The
1995 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
6.9
Dwa głupie psy
2 Stupid Dogs
1993 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf (głos) (gościnnie)
7.2
Denver, ostatni dinozaur
Denver, the Last Dinosaur
1988 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.5
Garfield i przyjaciele
Garfield and Friends
1988 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Scary Mary (głos) (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.4
Wilczek
Teen Wolf
1986 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
9.4 1985 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.3 1981 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.2
Łebski Harry
Heathcliff
1980 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
8.5 1977 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.5
Różowa Pantera
Pink Panther Show, The
1969 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
0.0 1967 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
6.0 1967 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.8
Struś Pędziwiatr
Road Runner Show, The
1966 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.5 1965 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.8 1964 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.1
Miś Yogi
Yogi Bear Show, The
1961 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.2 1961 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.6 1961 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.9
Królik Bugs przedstawia
Bugs Bunny Show, The
1960 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.2 1959 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
8.7 1954 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.4
Kocham Lucy
I Love Lucy
1951 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf
7.0 1950 Recepcjonistka Rubber Baby Buggy Bumper Babysitting Service / Wesoły mały elf

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

June Foray filmy June Foray najlepsze filmy June Foray zdjęcia June Foray galeria June Foray biografia June Foray nominacje June Foray nagrody i wyróżnienia June Foray filmografia June Foray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.