June Christopher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1997 (gościnnie)
5.3 1996 Shannon (gościnnie)
7.6 1990 Prezenterka wiadomości
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Prawnik Luthera (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Miriam / Barmanka Kim (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
8.5 1974 Harriet (gościnnie)
8.1 1974 Jane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

June Christopher filmy June Christopher najlepsze filmy June Christopher zdjęcia June Christopher galeria June Christopher biografia June Christopher nominacje June Christopher nagrody i wyróżnienia June Christopher filmografia June Christopher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.