June Brown
Data urodzenia: 1927-02-16
Miejsce urodzenia: Needham Market, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1/ John Garley (1950 - 1957, jego śmierć); 2/ Robert Arnold (1958 - 04.02.2003, jego śmierć), 6 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2000 Nannie Slag
6.0
Nierozumiany
Misunderstood
1984 pani Paley
0.0 1983 Ciotka Sadie
7.9
Niżyński
Nijinsky
1980 Maria Stepanova
8.0 1979 Joany (gościnnie)
0.0 1976 Violet Leyton(gościnnie)
7.0 1976 Matka Canty
1.0 1975 (gościnnie)
8.0
Nędzne psy
Straw Dogs
1971 Pani Hedden(niewymieniony w czołówce)(sceny usunięte)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Lady Eleanor (gościnnie)
8.6 1962 Jill Bolton (1964) / Josie West (1971) / Pani Jenkins (1972) (gościnn
7.6 1955 Madge Bailey / Yvonne Carter
4.7 1955 Panna Clark (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

June Brown filmy June Brown najlepsze filmy June Brown zdjęcia June Brown galeria June Brown biografia June Brown nominacje June Brown nagrody i wyróżnienia June Brown filmografia June Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.