Jun Fukuyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Takaaki Kōno (głos)
8.4 2011 Yukio Okumura (głos)
7.8 2011 Rokuro Bundō (głos)
6.5 2011 Hinata Kurenai (głos)
6.4 2011 Nyantenshi (głos)
8.3 2011 Nura Rikuo (głos)
7.0 2011 Maximilian (głos)
6.4 2010
7.8 2010 Grell Sutcliff (głos)
8.5 2010 Shinra Kishitani (głos)
8.0 2010 Tsukumo Murasame (głos)
6.9 2010 Rin (głos)
8.1 2010 Rikuo Nura (głos)
8.2 2010 Lyner Lute (głos)
7.3 2010 S?ta Takanashi (głos)
7.3
MM!
2010 Tar? Sado (głos)
8.1 2010 Hayato Mikogami (głos)
6.1 2010 Azusa Kinose (głos)
8.5 2010 Gauche Suede (głos)
7.9 2010 Sugata Shindou (głos)
7.9 2010 Kimihiro Watanuki (głos)
8.1 2010 Kousuke Izumi (głos)
8.0 2010 Taiz? Sugimura (głos)
5.0 2010 Dian (głos)
7.0 2010 Takaaki Kōno (głos)
8.6
Pandora Hearts
PandoraHearts
2009 Vincent Nightray (głos)
7.9 2009 Hakuren Oak (głos)
8.7 2009 Craft Lawrence (głos)
7.5 2009 Tama / Haruhiko Endou (głos)
7.8 2009 Keiichi Shimizu (głos)
8.0 2009 Carl Rozenthal (głos)
8.5 2009 Kimihiro Watanuki (głos)
8.0 2009 Kimihiro Watanuki (głos) (gościnnie)
8.6 2009 Gauche Suede (głos)
8.7 2009 Kimihiro Watanuki
8.1 2009 Maximilian (głos)
6.2 2009 Shion Imaki (głos)
7.0 2009 Ky?tar? Suga (głos)
6.4 2009 Leopard / Friedrich Otto Noblemain (głos)
8.0 2009 Haruki (głos)
5.0
TO
2009 Ion (głos)
9.0 2009 Takaaki Kouno (głos)
7.0 2009 Dian / Andy Samael (głos)
8.0 2009 Tweedledum / Cheat (głos)
7.8 2008 Hanabusa Aidou (głos)
8.4 2008 Lelouch Lamperouge (głos)
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 Grell (głos)
7.8 2008 Hanabusa Aidou (głos)
8.5 2008 Craft Lawrence (głos)
8.4
S.A
2008 Kei Takishima (głos)
6.3 2008 Kakeru Daichi (głos)
7.6 2008 Tokidoki Rikug? (głos)
8.4 2008 Kimihiro Watanuki (głos)
7.7 2008 Hayato Mikogami (głos)
7.9 2008 Rikuo (głos)
6.9 2008 Etou Kai (głos)
7.9 2008 Hisataka Katou (głos)
9.0 2008 Takaaki Kouno (głos)
7.7 2008 Yumichika Ayasegawa (głos)
8.1 2007 Tatsuya Serizawa (głos) (gościnnie)
6.3 2007 Yukiya Ayase (głos)
8.0 2007 Luca Angeloni (głos)
8.1 2007 Lokaj-kukła (głos)
7.9 2007 Masayuki Nakajima (głos)
7.6 2007 Akira Hiiragi (głos)
7.3 2007 Itsuki Iba (głos)
7.1 2007 Malik Ali Muhammad (głos)
7.8 2007 Kousuke Izumi (głos)
7.8 2007 Malik Ali Muhammad (głos)
7.5 2007 Taigatei (głos)
8.3 2006 Lelouch Lamperouge (głos)
7.5
Bracia czarnej krwi
Black Blood Brothers
2006 Zelman Clock (głos)
8.1 2006 Keiichi Shimizu (głos)
8.0 2006 Kimihiro Watanuki (głos)
6.5 2006 Keita Ito (głos)
8.1 2006 Kazuki Muto (głos)
8.2 2006 Fujiwara no Toshitsugu (głos)
8.3 2006 Keita Kawahira (głos)
7.5 2006 Chinran (głos)
9.0 2006 Jasper, Beryl (głos)
8.3 2006 Rikei (głos)
7.7 2006 Yumichika Ayasegawa (głos)
8.1 2005 Facet (głos)
7.3 2005 Yayoi (głos)
7.6 2005 Watanuki (głos) (gościnnie)
7.8 2005 Makoto Fujitani (głos) (niewymieniony
8.4
Eureka Seven
Kôkyô shihen Eureka Sebun
2005 Norb (Młody) (głos)
7.9 2005 Anon (głos)
9.4 2005 Poszukiwacz (głos)
7.0 2005 Tak?ki Kono (głos)
6.0 2005 Asap Suzuki (głos)
3.0 2005 Kikunosuke Kagawa (głos)
7.0 2005 Beryl Jasper
8.1 2004 Rikku (głos) (gościnnie)
7.2
Zemsta hrabiego Monte Cristo
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
2004 Albert de Morcerf (głos)
7.9 2004 Ains (głos)
7.3 2004 Junna Tono (głos)
6.0 2004 Toga Tenkuji (głos)
6.5 2004 Riku Tachibana (głos)
7.0 2004 Roshette Keith (głos)
8.0 2004 Yumichika Ayasegawa / Kojima Mizuiro (głos)
7.7 2003 Hiroshi Kasuya / Shota Sakamoto (głos)
8.0 2003 Issei Tsubaki (głos)
6.9 2003 Aya (głos) (narrator)
6.2 2003 Masaki Maruo (głos)
7.7 2003 Ned (głos)
7.0 2003 Susumu Oki (głos)
8.2 2002 Haruto Sakaki (głos)
8.7
Księżniczka Tutu
Princess Tutu
2002 Student (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 SearchMan (głos)
8.6 2002 Masahiko Shinkawa (głos)
7.8 2002 Tweedledum (głos)
7.0 2002 Ian Narse (głos)
7.9 2002 Alan / Student B (głos)
5.2 2002 Toga Tenkuji (głos)
6.6 2002 Agent G (głos)
8.0 2002 Kazuya Takahashi
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Asystent (głos) (gościnnie)
7.9 2001 Toratarou Kobayashi (głos)
5.1 2001 Shin Inaho (głos)
7.5 2000 Masami Saotome (głos)
6.0 2000 Akira Kamui (głos)
7.0 1999 Keith Laijie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jun Fukuyama filmy Jun Fukuyama najlepsze filmy Jun Fukuyama zdjęcia Jun Fukuyama galeria Jun Fukuyama biografia Jun Fukuyama nominacje Jun Fukuyama nagrody i wyróżnienia Jun Fukuyama filmografia Jun Fukuyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.