Juliette Mills
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 (gościnnie)
8.0 1980 Charlotte (1980-1982)
0.0 1977 Lorette, właścicielka oberży
7.0 1974 Anne Debruisne (gościnnie)
0.0 1972 Valérie
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Laure Cabanis
0.0 1971 Przyjaciółka Paula
8.4 1971 Maria Bonatti (gościnnie)
0.0 1966 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juliette Mills filmy Juliette Mills najlepsze filmy Juliette Mills zdjęcia Juliette Mills galeria Juliette Mills biografia Juliette Mills nominacje Juliette Mills nagrody i wyróżnienia Juliette Mills filmografia Juliette Mills aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.