Julie Warner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.2

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008 Margo Dalton (gościnnie)
8.5 2005 Margo Dalton (gościnnie)
10.0 2005 Margo Dalton (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Margo Dalton (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Margo Dalton (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Margo Dalton (gościnnie)
7.6 2001 Allison (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Margo Dalton (gościnnie)
5.5 1996 Margo Dalton (gościnnie)
6.3
Tomcio Grubasek
Tommy Boy
1995 Margo Dalton (gościnnie)
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Margo Dalton (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Margo Dalton (gościnnie)
6.0
Powrót do Tamakwa
Indian Summer
1993 Margo Dalton (gościnnie)
6.1
Komik na sobotę
Mr. Saturday Night
1992 Margo Dalton (gościnnie)
7.0
Doktor Hollywood
Doc Hollywood
1991 Margo Dalton (gościnnie)
6.6 1991 Margo Dalton (gościnnie)
7.3
Linia życia
Flatliners
1990 Margo Dalton (gościnnie)
8.0 1987 Margo Dalton (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Margo Dalton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie Warner filmy Julie Warner najlepsze filmy Julie Warner zdjęcia Julie Warner galeria Julie Warner biografia Julie Warner nominacje Julie Warner nagrody i wyróżnienia Julie Warner filmografia Julie Warner aktor Julie Warner reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.